Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat nykyajan käyntikortti, jonka tarkoituksena on kertoa kävijälle kaikki tarpeellinen yrityksestäsi ja sen palveluista. Tagomon asiakkaana saat laadukkaat kotisivut, jotka on suunniteltu juuri sinun yritystoimintasi tueksi.

Sinun yrityksellesi suunniteltu mobiiliystävällinen kotisivuratkaisu

Kotisivut ovat kaiken diginäkyvyyden lähtökohta. Me luomme sinulle sivuston, joka on muotoiltu liiketoimintasi tärkeät lainalaisuudet huomioiden.

Tagomo on timanttisten kotisivujen ammattilainen. Kaikkien kotisivujemme pohjana on Tagomon pitkälle kehittämä alusta, joka on erityisesti yrittäjille suunniteltu responsiivinen julkaisujärjestelmä. Järjestelmämme on käyttäjäystävällinen ja sivujen päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Kotisivuratkaisumme tarjoavat kaikki tarvittavat ominaisuudet menestyksekkään liiketoimintasi tueksi

Selkeä navigointi, räätälöitävät yhteydenottolomakkeet ja monipuoliset sivupohjat takaavat teksti- ja kuvasisällölle satoja erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja, jotka toimivat pöytäkoneella, tabletilla ja mobiililaitteilla.

Kotisivupalvelumme sopii jokaiselle yritykselle alasta riippumatta, sillä olemme palvelleet asiakkaita jo yli sadalta eri toimialalta.

Tiesitkö? Saat meiltä myös tuloksekkaat Google-mainonnan ja somemarkkinoinnin palvelut.

Ota yhteyttä ›
Pikku x

Pikku x

“En voinut edes ymmärtää, että niin moni ihminen voisi käydä kotisivuillamme Google-mainonnan ansiosta”

Porilaisen ravintola Pikku x:n yrittäjä Jussi Lepistö oivalsi vasta Tagomon ansiosta, kuinka suuri merkitys kotisivuilla ja Google-mainonnalla on.

Lue lisää ›

 Kodikas Keittiö

Kodikas Keittiö

“Myyjämme onnistuvat chatbotin ansiosta tekemään kauppaa helpommin”

Ensin paketoitiin uudet kotisivut, seuraavaksi chatbot. Molemmat ovat tuottaneet toivottuja tuloksia.

Lue lisää ›

Pisa Kattoremontti Oy

Pisa Kattoremontti Oy

“Kotisivuista tuli älyttömän hienot ja hyvät”

Tagomo uudisti Pisa Kattoremontin sivut vastaamaan yrityksen brändiä ja palvelemaan helpommin sivuilla käyviä asiakkaita.

Lue lisää ›

Me Tagomolla teemme kaikenlaisia kotisivuja yksinkertaisemmista perussivuista räätälöidympiin ratkaisuihin

Kaipaatko kotisivuiltasi jotakin enemmän?

Jos mielessäsi on kotisivujen toiminnallisuuksiin tai vaikkapa ulkoasuun liittyviä spesiaaleja toiveita, räätälöidympi kotisivupakettimme on ratkaisu tarpeisiisi. Kerro vain toiveesi, me täytämme ne!

Pyydä tarjous ›
Ainutlaatuinen Tagomo Tribe palveluksessasi

Millaisia tagomolaiset ovat?

Osaavia huippuammattilaisia, markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijoita, hyviä tyyppejä huumorintajulla höystettynä, rohkeita edelläkävijöitä, jotka uskaltavat tehdä asiat omalla tavallaan.

Tutustu yritykseen ja ihmisiin ›

Mobiiliystävällisyys on tämän päivän ehdoton juttu...

...ja siksi se on huomioitu kaikilla tekemillämme saiteilla. Suuri osa suomalaisista käyttää nettiä nykyään puhelimella, joten myös kotisivujen on toimittava laitteessa kuin laitteessa.

Mobiilioptimoidut kotisivut ovat myös Googlen suosikkeja, sillä ne saavat enemmän näkyvyyttä hakukoneissa. Tagomolta saat kotisivut, jotka täyttävät myös mobiilin vaatimukset.

Ota yhteyttä ja me kerromme lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia